Srpski film o tinejdžerima pobedio na festivalu u Estorilu

Izvor: Blic, 15.Nov.2010, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski film o tinejdžerima pobedio na festivalu u Estorilu

Srpski film "Tilva roš", priča o tinejdžerima koji obožavaju hip-hop i izvode vratolomije na skejtbordovima, osvojila je prvu nagradu na međunarodnom filmskom festivalu u portugalskom gradu Estoril.

Drama Nikola Ležaića osvojila je i nagradu "Cine Europa" na festivalu koji se završio u nedelju.

Slavni glumac Džon Malkovič je dobio nagradu za doprinos filmskoj umetnosti, dok je Francuskinja Izabel Hupert dobila specijalnu nagradu žirija za rolu sredovečne hipi prodavačice u komediji "Copacabana".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

„TILVA ROŠ“ POBEDIO I NA FESTIVALIMA U PORTUGALIJI I HOLANDIJI

Izvor: MC Bor, 15.Nov.2010

Najnovija vest ... Srpski film 'Tilva roš', priča o tinejdžerima koji obožavaju hip-hop i izvode vratolomije na skejtbordovima, osvojila je prvu nagradu na međunarodnom filmskom festivalu u portugalskom gradu Estoril.. Drama Nikola Ležaića osvojila je i nagradu 'Cine Europa' na festivalu koji...

Nastavak na MC Bor...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.