Srpska glumica dobila ulogu u američkom hororu - Zasijala je u kadru sa ovom planetarnom zvezdom

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 20:10

Srpska glumica dobila ulogu u američkom hororu - Zasijala je u kadru sa ovom planetarnom zvezdom

Ovo je priča koja je prethodila legendarnom ostvarenju iz 1976. godine.

Od 4. aprila u bioskopima nas očekuje premijera filma "Prvo predskazanje". Reč je o novoj američko - italijanskoj produkciji.

"Prvo predskazanje", priča je koja predhodi čuvenom horor klasiku iz 1976. godine, koji je osvojio Oskara za najbolju muziku. Priča prati američkog diplomatu, tada u ulozi čuvenog Gregori Peka, koga rimski sveštenik savetuje da nakon smrti sopstvenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << deteta supruzi prećuti i podmetne usvojenog dečaka kome daje ime Demijan.

Danas, skoro 50 godina kasnije saznajemo šta je prethodilo ovoj priči. U fokusu je mlada Amerikanka koja je poslata u Rim, kako bi započela život u službi crkve. Stvari izmiču kontroli, nailazi na tamu pod čijim uticajem dovodi u sumnju sopstvenu veru, a zavera koju razotkriva ima za cilj rađanje otelovljenja zla.

U glumačkoj postavi, ovog ostvarenja, ostpored Bila Naja, brazilske glumice Sonje Brage i mlade Neli Tajger Fri na setu filma rediteljke Arkaše Stivenson našla se i jedna srpska glumica.

Reč je o mladoj glumici Mileni Božić, koju je domaća publika imala priliku gledati u hit TV serijama "Crna svadba", "Urgentni centar" i "Klan".

- Pozvao me je kasting direktor i rekao da snimim do ujutru scene, ja sam u tom trenutku bila na gostovanju sa predstavom i kući sam stigla kasno u noć. U svoj toj žurbi dve stvari koje sam čula bile su horor film i Sonja Braga, čija sam dva filma letos gledala i zaljubila se u nju. Sećam se da je svanulo, a ja sam tek tad poslala svoj snimak, sa jedinom motivacijom - da igram njen lik u mladosti. Kad sam saznala da sam dobila ulogu, pomislila sam kako se meni možda još letos sve predskazalo, a da toga nisam bila svesna - otkrila je srpska glumica.

A post shared by Milena Bozic (@bozicmilena)

Milena, napominje da je veoma značajno za glumca kada dobije mogućnost da sarađuje sa nekom inostranom produkcijom, te da se okuša na platnu govoreći na nematernjem jeziku.

- Bila sam ograničena vremenom i samo sam se pustila u ceo proces, najlepše je bilo što sam od rediteljke dobila punu slobodu i podršku već od prvog susreta. Na setu je bilo jako zabavno, ponavljali smo neke stvari u okviru istog tejka i to mi je bilo novo i dalo mi mogućnosti da zamahnem i razigram se. Od kostima, scenografije, izgleda samog seta, sve je radilo za mene - rekla je Božićeva.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.