Srbija nastupa pod brojem osam u finalu Evrosonga

Izvor: Studio B, 22.Maj.2015, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija nastupa pod brojem osam u finalu Evrosonga

Predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije Bojana Stamenov nastupiće, večeras u finalu ovog takmičenja, pod rednim brojem osam, u prvom delu završnice Evrosonga.

Slovenija će, kao prva zemlja učesnica, otvoriti veliko finale, u kojem će se takmičiti rekordnih 27 zemalja.

Utvrđeni redosled nastupa u finalu: 1.Slovenija, 2.Francuska, 3.Izrael, 4.Estonija, 5.Velika Britanija, 6.Jermenija, 7.Litvanija, 8.Srbija, 9.Norveška, 10.Švedska, 11.Kipar, 12.Australija, 13.Belgija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << 14.Austrija, 15.Grčka, 16.Crna Gora, 17.Nemačka, 18.Poljska, 19.Letonija, 20.Rumunija, 21.Španija, 22.Mađarska, 23.Gruzija, 24.Azerbejdžan, 25.Rusija, 26.Albanija, 27.Italija.

Stamenov je, nakon polufinala, na konferenciji za štampu izjavila da joj je svejedno kada će nastupati, jer je pesma dobra. Ona je, takođe, u više navrata istakla da će u finale ući opuštena i da se nada da će iduće godine domaćin Evrovizije biti Beograd.

Bojanu Stamenov čitaoci bečkog dnevnika “Hojte” proglasili su u više kategorija za najboljeg učesnika Evrosonga.Ona je od prvog dana boravka u Beču, postala je miljenica austrijskih medija.

Bečki dnevnik “Hojte” od svih učesnika posebno ističe Stamenov, dodajući da je ona privukla fanove kako u kategoriji odevanja, simpatije, tako i za nastup.Takođe i po pitanju simpatija je Stamenov pobedila kod fanova. Što se tiče najzanimljivijegg nastupa i u ovoj kategoriji, prema oceni fanova, Stamenov je imala najbolji šou u prvom polufinalu.

 

Vučić poželeo predstavnici Srbije pobedu na Evrosongu 

Premijer Aleksandar Vučić poželeo je predstavnici Srbije na Evrosongu Bojani Stamenov pobedu i da vrati to takmičenje u Srbiju. 

"Nisam u mogućnosti da u subotu uveče prisustvujem finalu Evrosonga. Svim srcem želim da Bojana Stamenov pobedi i vrati Evroviziju u Srbiju", napisao je Vučić na svom Tviter nalogu.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.