Snažna priča o ljubavi i lažima: „Mi o vuku“ Rouz Vajlding u prodaji

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 16:09

Snažna priča o ljubavi i lažima: „Mi o vuku“ Rouz Vajlding u prodaji

One su uzele pravdu u svoje ruke

Vulkan izdavaštvo objavilo je debitanski triler talentovane engleske spisateljice Rouz Vajlding Mi o vuku, u čijem fokusu je očaravajuće i nepokolebljivo duboko istraživanje tajni koje krijemo jedni od drugih – i od sebe samih – i šta se dešava kada neizbežno isplivaju na površinu.

Kao mračan i brižljivo iznijansiran portret ljubavi, odanosti i manipulacije, koji će vas katapultirati od šokantnog zapleta do impresivnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << završetka, roman Mi o vuku istražuje uloge koje žene igraju dok pate zbog muškarca, ali i šta se dogodi kada prestanu da ćute.

Kada se dogodi brutalno ubistvo u zapuštenoj hotelskoj sobi 31. decembra 1999. godine, uoči novog milenijuma, sedam žena će, da bi zaštitile jedna drugu, morati da otkriju ko je počinio zločin. Dok stoje pored obezglavljenog tela, svaka od njih – supruga, tinejdžerka, bivša devojka, novinarka, koleginica, prijateljica, žena koja ga je odgojila – bila je povezana sa Džejmijem Spelmanom. Nijedna ne priznaje krivicu. Ali sada je vreme da ispričaju svoju priču.

U borbi sa časovnikom koji neumoljivo otkucava tokom istrage ubistva, tajna svake od tih žena izbija na svetlost dana, a veze među njima vode ka razotkrivanju ubice.

„Rouz Vajlding je divan novi talenat.“ – Kamila Šamsi

„Moćan prvenac autorke koja ne samo da je pronašla svoj glas već ga je dala i onima koji su dugo bili ućutkivani.“ – Trevor Vud

Mi o vuku, briljantan triler o ljubavi, strahu, zlostavljanju, mržnji i lažima, dostupan je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Dva najbrža čitaoca koja se jave na mejl [email protected] dobiće po jedan primerak knjige.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.