Sledeće godine izlazi švedski film koji traje 30 dana

Izvor: B92, 11.Okt.2019, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sledeće godine izlazi švedski film koji traje 30 dana

Zasigurno, jedan od filmova o kojem će se u budućnosti pričati jeste švedski film "Ambiancé", umetnika Andresa Webrega, koji će trajati ukupno 720 sati ili 30 dana.

Samo trailer traje 7 sati i 20 minuta,a sam reditelj je o filmu rekao sljedeće:

"Mislim da je najbolji način kad gledate delo poput ovoga, da se ne bavite time jeste li ga 'shvatili' ili nedostaje li vam nešto. Delo je ono što jeste i ako vas na neki način dotakne, sjajno, ali ako >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << to ne uspe, to ne znači da ste vi ili filmski producent manje vredni sebe nazvati umetnicima".

Andersov film bi trebalo da izađe 31. decembra sedeće godine i ujedno će biti i poslednje delo ovog reditelja kojim će završiti svoju karijeru nakon više od 300 filmova. Film dugačak 30 dana, a biće prikazan u celosti u isto vreme sinhronizirano na svim kontinentima sveta, nakon čega će biti uništen, prenosi Radio Sarajevo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.