Izvor: SEEcult.org, 09.Apr.2012, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skrajnuti mladi umetnici

Samostalnom izložbom "3818" u Ustanovi kulture "Parobrod", od 11. do 18. aprila, Nemanja Maraš skreće pažnju na problematiku marginalizacije savremenih mladih umetnika, kojima i sam pripada. Izložba "3818″ alegorijski je prikaz stanja umetnosti u Srbiji kroz portrete mladih umetnika kojima je likovnim putem oduzet identitet u znak protesta. Maraš se bavio mladim umetnicima koji još nisu uspeli da se potpuno dokažu, a na tom putu su već zaustavljeni.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Izložba "3818"

Izvor: NaDlanu.com, 10.Apr.2012, 13:14

Treća samostalna izložba fotografa Nemanje Maraša, pod tajnovitim nazivom „3818“, biće postavljena u Ustanovi kulture „Parobrod“ od 11. aprila. ..Maraš se ovoga puta bavio marginalizacijom današnih mladih umetnika, koji još uvek nisu uspeli da se potpuno dokažu, a na tom putu su već...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.