Izložba 3818

Izvor: NaDlanu.com, 10.Apr.2012, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba "3818"

Treća samostalna izložba fotografa Nemanje Maraša, pod tajnovitim nazivom „3818“, biće postavljena u Ustanovi kulture „Parobrod“ od 11. aprila.

Maraš se ovoga puta bavio marginalizacijom današnih mladih umetnika, koji još uvek nisu uspeli da se potpuno dokažu, a na tom putu su već zaustavljeni. Umetnik bez uzdržavanja, pogađa pravo u centar i prikazuje fotografije ogoljenih umetnika, sa izgrebanim očima, zastrašujuće i hladne. Oni su aveti u današnjem društvu, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << a upravo ih je društvo načinilo takvima. Posmatrači više nisu zainteresovani ni "KO" je izradio delo, a kamo li "ŠTA" se njime poručuje.Boreći se za svoju umetnost, identitet je počeo da se gubi, jer je vreme njihovog stvaralaštva zatrovano nekim drugim i pogrešnim vrednostima.Umetnici su sami postali sama uništena umetnička dela. UK Parobrod biće mesto onih koji još uvek za umetnost mare i ne dozvoljavaju da postanu broj. Izložba će biti otvorena u sredu, 11. aprila u 20 časova i trajaće do 18. aprila.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.