Serija Breaking Bad mogla bi da dobije još jedan nastavak

Izvor: B92, 01.Feb.2020, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija "Breaking Bad" mogla bi da dobije još jedan nastavak

Planetarno popularna serija ’’Čista hemija’’ (Breaking Bad) mogla bi da dobije još jedan nastavak. Volter Mlađi bi mogao da postane novi gangster iz Albukerkija

Ovo je takva serija, da bi se i tvorci Igre prestola posramili, kažu kritičari. Ona je, po mišljenju i kritičara i publike, jedna od najboljih dramskih serija u istoriji televizije. U prilog tome govori i uspeh takozvanih spin-offa, odnosno, sadržaja temeljenih na likovima i događajima iz Breaking Bada. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Postoji verovatnost da ćemo u budućnosti gledati potpuno novi serijal Breaking Bada, s Heisenbergovim sinom u glavnoj ulozi. Kao što je vernim ljubiteljima serije poznato, sina glavnog lika, Voltera Mlađeg igrao je 27-godišnji Ar Džej Mit. Glumac je nedavno izjavio da je spreman za svoju seriju, gde će njegov lik nastaviti očevo nasleđe i sam postati gangster.

"On je sin svog oca, što se vidi po njegovim odlukama i sistemu vrednosti u cilju zaštite svoje porodice. Voleo bih da vidim svog lika u ulozi gangstera", kaže Mit.

Samo dve godine nakon završetka Breaking Bada, matična mreža AMC je Bobu Odenkirku, koji je tumačio advokata Sola Gudmena, dala serijal pod imenom ‘’Bolje pozovite Sola" (Better Call Saul). Serija se pokazala kao veliki hit.

Na web stranici Rotten Tomatoes, namijenjenoj za ocenjivanje i kritiku filmova i serija, "Bolje pozovite Sola" ima pohvalnih 97 odsto preporuke. Peta sezona tek treba da se emituje, a AMC je već odobrio produžetak serije .

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.