Seks i grad stiže na Netfliks, a svi se pitaju samo jedno

Izvor: B92, 04.Mar.2024, 09:00

Seks i grad stiže na Netfliks, a svi se pitaju samo jedno

Obožavatelji će uskoro moći da uključe Netfliks i opuste se uz omiljenu seriju žena 90-ih i ranih 2000-ih.

Svih šest sezona serije Seks i grad počeće da se emituju na Netfliksu 1. aprila. Ipak, ugovor ne uključuje dva filma, niti nastavak franšize "I tek tako"...

Vest je oduševila fanove, ali mnogi se pitaju kako će generacija Z reagovati na seriju. Keri, Samanta, Miranda i Šarlot u naše živote ušetale su 1998. godine, a njihovi likovi u seriji mogli bi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << danas biti problematični mlađim generacijama.

"Ovo će biti kulturalni šok TikTok generaciji", "Teško će gen Z ovo podneti", "Njima će sve biti problematično", "Pokušaće da otkažu i ovo", "Za ovo bi trebalo da postoji oznaka 33+", "Sigurno će mrzeti Keri", "Uništiće nam i ovo", samo su neki do komentara na Tiktoku.

Ipak, milenijalke su presrećne. Kako i neće biti kad su celo detinjstvo provele gledajući komplikovane ljubavne živote popularne četvorke, koji su glavnoj protagonistkinji služili kao odlična inspiracija za kolumnu o seksu, i s njima su proživljavale i sve njihove životne drame.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Seks i grad stiže na Netflix

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Mar.2024

Obožavatelji će uskoro moći da uključe Netflix i opuste se uz omiljenu seriju žena 90-ih i ranih 2000-ih.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Seks i grad stiže na Netflix

Izvor: Piplmetar.rs, 04.Mar.2024

Obožavatelji će uskoro moći da uključe Netflix i opuste se uz omiljenu seriju žena 90-ih i ranih 2000-ih.. Svih šest sezona Seksa i grada počeće da se emituju na Netflixu 1. aprila. Ipak, ugovor ne uključuje dva filma niti nastavak franšize i tek tako…. Vijest je oduševila fanove, ali mnogi...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.