Scena iz jutarnjeg programa koja je sve razbudila: Šta radi gola u čaši šampanjca? (VIDEO)

Izvor: B92, 06.Okt.2016, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Scena iz jutarnjeg programa koja je sve razbudila: "Šta radi gola u čaši šampanjca?" (VIDEO)

Britanski jutarnji program “This Morning“ je jedan od najpopularnijih formata u toj zemlji, zbog duhovitog voditeljskog para i neverovatnih situacija koje su se događale u toku programa.

Holi Vilobi i Filip Skofild u toku prenosa “stanja na putevima“ primetili su golu ženu koja sedi u ogromnoj čaši šampanjca punoj belih lopti.

“Dobro došli nazad. Pogedajte šta se događa napolju. Tamo je žena koja sedi u čaši šampanjca. Šta radi ona tamo? Šta se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << događa? Ona je na Temzi“, pozdravio je voditeljski par gledaoce i dao im razlog za razbuđivanje.

“Iz odličnog ugla je snimamo, ništa se ne vidi. Ali, sad počinje da se pomera, možda je bolje da prekinemo prenos“, kazala je Holi.

Pogledajte video:

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VIDEO: Šta ona radi gola u čaši za šampanjac?!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Okt.2016

Jutarnji program "This morning" veoma je popularan u Velikoj Britanijia, a jedan od razloga za to je i veoma duhovit voditeljski par Holi Vilobi i Filip Skofild. U emisiji su se često dešavale neverovatne situacije, pa ni ovog puta nije bilo drugačije...Naime, dok su pokušali da informišu gledaoce...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.