Samizdat foto-produkcija

Izvor: SEEcult.org, 13.Mar.2015, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samizdat foto-produkcija

Lokalna i regionalna produkcija foto fanzina i knjiga, u izboru Nemanje Kneževića, član fotografskog kolektiva BelgradeRaw, biće predstavljena 14. marta u Remontu.

Prezentacija u Remontu obuhvata nekoliko autora i nezavisnih izdavača koji su samoinicirali, osmislili i producirali svoja izdanja u vrlo ograničenim tiražima.

Publikacije o kojima će biti reči obuhvataju širok spektar tema, počev od istraživanja sećanja i toga šta je autentično u njemu, preko istraživanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEcult.org << ličnog prostora u studentskim domovima i beleženja života supkulturnih mikro zajednica i života ulice, pa sve do kolaborativnih projekata koji okupljaju više autora.

Autori i nezavisni izdavači koji će biti predstavljeni su: Katarina Šoškić, Nevena Popović, Tadej Vaukman, Sergej Vutuc, Darko Marjanović, 585 Zines i A3.Format.

(SEEcult.org)

Nastavak na SEEcult.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.