“STONE UPON STONE” – SATNICA FESTIVALA

Izvor: kult-URA.com, 09.Apr.2015, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“STONE UPON STONE” – SATNICA FESTIVALA

Sa idejom da ne kritikuju šund i kič, već da ponude alternativu i tako se bore za kulturu grada, kompozitor Dejan Ilijić i pesnik Dalibor Popović organizuju festival “Stone upon stone”. Glavni program festivala će biti održan u periodu od 15. do 18. aprila na sceni niškog Simfonijskog orkestra i u klubu “Feedback”.
Kako kaže Dalibor Popović, “Kamen na kamen” predstavlja dobru volju i inicijativu da se gradi nešto novo. Festival je dobio ime po jednoj kompoziciji sa prvog albuma sastava “Eyot”, čiji je Dejan Ilijić pijanista.
Pružajući “široku paletu zvukova“, umetnički direktor festivala Dejan Ilijić objedinio je prijatelje, vrhunske umetnike. “Jedan od ciljeva nam je...

Nastavak na kult-URA.com...






Povezane vesti

„Kamen na kamen“, novi niški festival

Izvor: JuznaSrbija.info, 10.Apr.2015, 01:14

Niš je bogatiji za novi festival alternativne muzike „Stoun apon stoun“ (Stone upon stone festival), koji će biti održan od 15. do 18. aprila, u Niškom simfonijskom orkestru, kao i u mnogim niškim klubovima i galerijama...Četvorodnevni vrhunski umetnički program, sa učesnicima iz Velike Britanije,...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta kult-URA.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta kult-URA.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.