Rok zvezda postao otac u 73. godini: Još čudnije je ime koje je dao detetu

Izvor: B92, 18.Dec.2016, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rok zvezda postao otac u 73. godini: Još čudnije je ime koje je dao detetu

U 73. godini postao otac po osmi put, a ime koje je dao sinu, kako navode svetski mediji, spada u ona koja se teško zaboravljaju.

Mik Džeger i njegova lepša polovina, balerina Melani Hemrik, su sinu dali vrlo neobično ime - Devor Oktavijan Bazil Džeger.

Ime nam je otkrila Džegerova ćerka Elizabet Lizi Džeger, koja je na svom Instagramu okačila sliku malog Devora uz komentar: “Baš sam ponosna na mog predivnog malog brata Devora Oktavijana Bazila Džegera”.

Imena koja je sinu dao su jako važna Džegeru, jer se njegov otac koji je preminuo 2006. godine zvao Bazil, a Oktavian na latinskom znači “rođen osmi”.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.