Robert Dauni Džunior o Kilijanu Marfiju: Nikad nisam svedočio većoj žrtvi glavnog glumca

Izvor: B92, 26.Jul.2023, 09:20

Robert Dauni Džunior o Kilijanu Marfiju: "Nikad nisam svedočio većoj žrtvi glavnog glumca"

Robert Dauni Džunior je javno pohvalio Kilijana Marfija za ulogu u filmu Openhajmer.

Film Kristofera Nolana "Openhajmer" već sada ostvaruje neverovatne rezultate, a mnogi su oduševljeni glumom Kilijana Marfija, koji je izneo lik oca atomske bombe, Roberta Openhajmera.

Pohvalama brojnih drugih kolega se pridružio i Robert Dauni Džunior, zvezda Ajron mena, koji kaže da je oduševljen Marfijevom požrtvovanošću.

"Nikada u svojoj karijeri nisam svedočio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << većoj žrtvi glavnog glumca. Mislim da je imao poniznost koja je potrebna za preživljavanje ovakve uloge. Rekli bismo mu da imamo slobodni vikend i da idemo na izlet, a on bi nas odbio jer je morao da nauči 30.000 reči holandskog i poželeo nam dobar provod", rekao je glumac.

Zanimljivo je da je ovaj film snimljen za najkraće vreme od svih Nolanovih filmova, snimanje je trajalo svega 57 dana, a cela ekipa filma je bila smeštena u istom hotelu. Poznato je i da Marfi zbog pritiska koji je osećao, nije čak ni jeo sa kolegama, a mnogi smatraju da mu je ova uloga najveća u celoj karijeri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.