Izvor: SEEcult.org, 26.Jan.2012, 01:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Retrospektiva Radionice stripa

Otvorena radionica i Škola stripa i ilustracije “Đorđe Lobačev” proslavlja ove godine dva jubileja - 20-godišnjicu postojanja i deceniju rada u Studentskom kulturnom centru u Beogradu, a na tradicionalnoj, sedmoj godišnjoj izložbi, koja che biti otvorena 26. januara, predstavlja retrospektivu rada generacija strip autora i ilustratora koji su prošli kroz njenu edukaciju, kao i radove polaznika iz 2011. Otvorenu radionicu u SKC-u posećuju mladi, već oformljeni strip autori koji su ponikli u Školi stripa i mladi autori aktuelne domaće strip scene.

Nastavak na SEEcult.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Retrospektiva Radionice Đ. Lobačev

Izvor: B92, 26.Jan.2012

Otvorena radionica i Škola stripa i ilustracije "Đorđe Lobačev” proslavlja ove godine dva jubileja - 20-godišnjicu postojanja i deceniju rada u Studentskom kulturnom centru u Beogradu...Na tradicionalnoj, sedmoj godišnjoj izložbi, koja će biti otvorena 26. januara, radionica predstavlja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.