Izvor: Beta, 07.Jan.2016, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ratovi zvezda oborili rekord u Severnoj Americi

Sedmi nastavak poznatog filmskog serijala "Ratovi zvezda" - "Budjenje sile" postao je, posle samo 20 dana prikazivanja, prvi film po zaradi u Severnoj Americi.Kompanija Dizni je saopštila da je novi nastavak "Ratova zvezda" ostvario dovoljnu zaradu da predje 760,5 miliona dolara koliko je zaradilo naučno-fantastično ostvarenje "Avatar".Svetski rekord medjutim i dalje drži film "Avatar" sa zaradom od 2,8 milijardi dolara, u poredjenju sa dosadašnjih 1,6 milijardi dolara zarade sedme epizode iz epske sage "Ratovi zvezda".Početak prikazivanja filma "Ratovi zvezda - Budjenje sile" u Kini zakazan je za 9. januar.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi ratovi zvijezda oduzeli Avataru rekord gledanosti

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Jan.2016

Novi "Ratovi zvijezda: Sila se budi "oduzeli su u srijedu "Avataru" naslov filma s najvećim prihodima u povijesti u Sj. Americi a još ima prostora da ga nadmaši na međunarodnoj razini..."Sila se budi", sedmi dio galaktičke epopeje, "premašio je 760,5 milijuna dolara koliko je zaradio 'Avatar' tijekom...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.