Raspisan konkurs za izbor upravnika Narodnog pozorišta

Izvor: Beta, 21.Jan.2015, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisan konkurs za izbor upravnika Narodnog pozorišta

BEOGRAD, 21. januara 2015. (Beta) - Upravni odbor Narodnog pozorišta u Beogradu raspisao je javni konkurs za izbor upravnika Narodnog pozorišta, objavljeno je u sredu listu "Večernje novosti".

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja javnog konkursa u "Večernjim novostima" a poslednji dan za predaju prijava i dokumentacije kandidata je ponedeljak, 9. februar.

Medju uslovima za kandidate se navode visoka stručna sprema, najmanje osam godina radnog iskustva >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << u oblasti kulture, a Upravni odbor će pri izboru kod kandidata ceniti poznavanje poslovanja pozorišnih institucija i da poseduje rukovodeće iskustvo na poslovima u oblasti kulture.

Upravnik Narodnog pozorišta se imenuje na četiri godine.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.