Raspisan konkurs za idejno rešenje enciklopedije Larus

Izvor: Blic, 30.Jul.2010, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspisan konkurs za idejno rešenje enciklopedije "Larus"

Beogradska izdavačka kuća "Mono i Manjana" raspisala je konkurs za idejno rešenje omotnica srpskog izdanja enciklopedije "Larus", koja će biti objavljena uoči 55. Međunarodnog sajma knjiga u Beogradu u oktobru.

Enciklopedija "Larus" imaće pet tomova i oko 100.000 odrednica, među kojima je i 10.000 dopisanih članaka o srpskoj istoriji, kulturi, nauci, umetnosti, saopštio je izdavač.

Konkurs je otvoren od 30. jula do 3. septembra, a rezultati konkursa i termin >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dodele nagrada biće objavljeni na sajtu izdavača do 15. septembra, navodi se u saopštenju.

Konkurs je otvoren za sve zainteresovane koji se bave umetnošću i dizajnom. Svaki kandidat može poslati više predloga.

Žiri će izabrati najbolji rad i dobitniku uručiti novčanu nagradu od 1.000 evra (u dinarskoj protivrednosti).

Dodatne informacije u vezi s uslovima i kriterijumima konkursa mogu se dobiti upitom na e-mail adresu: office@monoimanjana.rs

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.