Novi krug pomoći izvoznicima

Izvor: Beta, 30.Jul.2010, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi krug pomoći izvoznicima

BEOGRAD, 30. jula 2010. (Beta) - Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Srbije (SIEPA) raspisala je u petak deveti konkurs za dodelu 80 miliona dinara pomoći malim i srednjim preduzećima za povećanje izvoza.

Kako se navodi u saopštenju, preduzeća mogu da konkurišu za novac za učešće na privrednim sajmovima u inostranstvu, izradu novog dizajna pakovanja, sertifikaciju proizvoda, izradu promotivnih materijala i reklamiranje u stranim časopisima.

Prijave na konkurs mogu se dostaviti do 6. septembra, navela je SIEPA.

Preduzeće može da konkuriše sa više projekata, a maksimalan iznos po jednom projektu je 200.000 dinara, osim za sertifikaciju proizvoda i sistema upravljanja kvalitetom i samostalno učešće na sajmovima u inostranstvu, za koje se može dobiti više novca.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konkurs SIEPA za pomoć izvoznicima

Izvor: EMportal, 30.Jul.2010

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza raspisala deveti konkurs za dodelu 80 miliona dinara pomoći malim i srednjim preduzećima za povećanje izvoza.

Nastavak na EMportal...

SIEPA raspisala konkurs za pomoć izvoznim preduzećima

Izvor: TimockeVesti.net, 30.Jul.2010

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Srbije (SIEPA) raspisala je po deveti put konkurs za dodelu 80 miliona dinara bespovratnih sredstava za domaća izvozna preduzeća.....Procitajte celu vest na izvornoj stranici ...Procitajte ceo tekst na izvornoj stranici . Opširnije..

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.