RASPLAKALA SE: Mlada pevačica pojavila se na sceni prvi put posle predoziranja i uradila OVO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2020, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RASPLAKALA SE: Mlada pevačica pojavila se na sceni prvi put posle predoziranja i uradila OVO! (VIDEO)

Pogodila je pesma.

Demi Lovato rasplakala se tokom nastupa na dodeli Gremija pa je morala da krene ispočetka.

Mladoj pevačici bio je to prvi nastup nakon što je 2018. godine zbog predoziranja završila u bolnici. Izvela je pesmu "Anyone".

Demi je stala za mikrofon, muzika je krenula, a ona je počela da plače. Zatim se okrenula i dala znak pijanisti da krene ponovo i uspela da otpeva pesmu do kraja. Zaradila je ovacije publike, mnogi su ustali i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << aplaudirali joj.

Demi je ranije otkrila da stihovi te pesme odražavaju njeno stanje nekoliko dana pre predoziranja.

Demina zavisnost je počela u djetinjstvu, još dok je bila Diznijeva zvezda. Priznala je da je kokain prvi put probala sa 17 godina. Pre predoziranja 2018. godine bila je trezna šest godina. Kad je posustala objavila je pesmu "Sober", u kojoj je priznala da je posustala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.