Izvor: Kontra magazin, 16.Maj.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

R.E.M. počeli rad na novom albumu

Sastav R.E.M. potvrdio je da su počeli rad na novom studijskom materijalu. Gitarista benda Peter Buck je u izjavi za Pitchfork otkrio da su snimili demo snimke 14 pesama za predstojeće izdanje. Nisam siguran kada ćemo početi sa snimanjem. Mike i ja sve vreme pišemo, a ja sam imao i gomilu pesama od ranije koje smo isprobavali na tonskim probama naše poslednje turneje.

Nastavak na Kontra magazin...






Povezane vesti

Demo R.E.M. za Stipeovu inspiraciju

Izvor: Popboks, 15.Maj.2009, 22:37

Dve trećine grupe R.E.M. radi na demo snimcima koji bi mogli da se razviju u pesme koje će se naći na novom albumu. Gitarista Peter Buck je Pitchforku potvrdio da on i basista Mike Mills snimaju 14 novih stvari u studio Jackpot! u Portlandu, i naglasio da je još rano reći da je to početak...

Nastavak na Popboks...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.