Proveli su 29 godina u braku, a upoznali su se na snimanju ovog filma

Izvor: B92, 13.Jul.2020, 19:39

Proveli su 29 godina u braku, a upoznali su se na snimanju ovog filma

Svetski mediji danas su preneli vest da je u 58. godini života preminula supruga holivudskog glumca Džona Travolte, Keli Preston.

Džon Travolta i Keli Preston upoznali su se 1987. godine, na snimanju komedije “The Experts”, u trenutku dok je ona bila u braku s glumcem Kevinom Gejdžom. Iako je Travolta decenijama pričao da su se njih dvoje zaljubili na prvi pogled, kada je voditelj Endi Koen u svojoj čuvenoj emisiji “Watch What Happens Live” upitao Keli za to, odgovorila >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je zagonetno:’’ Recimo. Pa, nisam bila tako srećno udata, recimo to tako. Bila sam s pogrešnom osobom’’ istakla je ona.

U ovom filmu Travolta je igrao Travisa, mladića sa Menhetna koji želi da sa svojim drugom otvori noćni klub. Scena u kojoj Boni i Travis igraju, nije popularna i poznata kao one koje je Travolta snimio u "Briljantinu", "Groznici subotnje večeri" ili "Petparačkim pričama".

Venčanje se dogodilo u septembru 1991, kada je Keli bila u trećem mesecu trudnoće, a za romantiku su ponovo birali Evropu, pa su se tako na večnu ljubav zavetovali u Francuskoj. Venčao ih je sajentološki sveštenik, budući da su oboje bili pripadnici ove Crkve, a ovako sklopljen brak nije smatran validnim, pa su obavili i građansko venčanje na Floridi nekoliko dana kasnije.

Tokom dugog i srećnog braka dobili su troje dece: Džeta, Elu i Bendžamina, a najstarije dete su izgubili 2009. godine tokom porodičnog odmora na Bahamima.

Rođena je kao Keli Kamaleleua Smit u Honoluluu, na Havajima, 1962. godine. Kao devojčica je živela u Iraku, Australiji, na Havajima, a potom se preselila za Kaliforniju gde je pohađala studije drame i teatra.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.