Izvor: Beta, 19.Avg.2010, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronadjen zaboravljeni film Šona Konerija

LONDON, 19. avgusta 2010. (Beta) - Televizijska adaptacija "Ane Karenjine" iz 1961. sa mladim Šonom Konerijem u ulozi Vronskog, pronadjena je u arhivi Bi-Bi-Sija, saopštila je ta britanska medijska kuća.

Anu Karenjinu igrala je Kler Blum, a Koneri je godinu dana kasnije prvi put zaigrao tajnog agenta Džejmsa Bonda u filmu "Dr No".

Drama, koja je prikazana 3. novembra 1961, biće uskoro izdata u DVD formatu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaboravljeni Connery kao Vronski

Izvor: B92, 19.Avg.2010

Pronađen je zaboravljeni film Seana Connerya, "Ana Karenjina"...Televizijska adaptacija "Ane Karenjine" iz 1961. sa mladim glumcem Sean Conneryem u ulozi Vronskog, pronađena je u arhivi BBC-a, saopštila je ta britanska medijska kuća...Anu Karenjinu igrala je Claire Bloom, a Connery je godinu dana...

Nastavak na B92...

Zaboravljeni film Šona Konerija

Izvor: Mondo, 19.Avg.2010

Televizijska adaptacija "Ane Karenjine" iz 1961. sa mladim Šonom Konerijem u ulozi Vronskog, pronađena je u arhivi televizije "BBC".

Nastavak na Mondo...

Pronađena Ana Karenjina

Izvor: SEEcult.org, 20.Avg.2010, 05:09

Zagubljena britanska ekranizacija romana “Ana Karenjina” Lava Tolstoja pronađena je u arhivi Bi-Bi-Si-ja u Londonu. Dvočasovni film snimljen je 1961. godine, a naslovnu ulogu je igrala manje poznata glumica Kler Blum koju su nazivali engleskom Odri Hepbern. Vronskog je tumačio Šon Koneri, tada...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.