Promocija romana Sva Teslina deca u knjižari Delfi SKC

Izvor: Art-anima.com, 23.Jan.2014, 01:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija romana "Sva Teslina deca" u knjižari Delfi SKC

Specijalni agent Anka Cukić, koja radi za Apisovu tajnu policiju i jedina može da spreči svetski sukob interesa, glavna je junakinja knjige "Sva Teslina deca" Gorana Skrobonje koja će beogradskoj publici biti predstavljena u utorak, 28. januara, u Delfi Caféu u SKC-u sa početkom od 12 sati.

Ljubitelji fantastike, trilera i pseudoistorijskih sižea uživaće u predstavljanju knjige na promociji o kojoj će pored autora govoriti pisac Pavle Zelić i književni kritičar Vasa Pavković >> Pročitaj celu vest na sajtu Art-anima.com << - navodi se na sajtu izdavačke kuće "Laguna".

U knjizi se nalaze ilustracije čuvenog ilustratora i strip-majstora Igora Kordeja, a dokumentarne priloge je radio Rastko Ćirić.

Samo je Nikola Tesla u stanju da objasni slučajno otkriće Maksa Planka – otkriće koje bi moglo da promeni sudbinu čitavog univerzuma. Vatikanski asasini, tajna društva u službi velikih sila, gospodari podzemlja sa Dalekog istoka... svi oni žele da organizuju atentat na Planka pre nego što Tesla bude u prilici sa njim da razgovara.

Pukovnik Apis se nalazi pred naizgled nemogućim zadatkom: njegova tajna policija mora po svaku cenu da sačuva Plankov život. Ugled države je na kocki, kao i budućnost vascele savremene nauke. A jedina osoba sposobna da ukloni opasnost i postara se da dođe do susreta Maksa Planka i Nikole Tesle nosi ime – Cukić. Anka Cukić.

Tradicionalni Wing Chun Kung Fu klub "Zmajevo gnezdo" iz Beograda svim posetiocima promocije demonstriraće kineske tradicionalne veštine samoodbrane u svakodnevnom okruženju.
 
 

Nastavak na Art-anima.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Promocija knjiga Ljubimira Simovića u SANU

Izvor: Blic, 23.Jan.2014

Predstavljanje knjiga akademika Ljubomira Simovića biće održano 28. januara u Salonu kluba SANU. Ljubomir Simović..Srpske akademije nauka i umetnosti organizuje prikazivanju knjiga Ljubomira Simovića, na prvoj tPredstavljanje ribini u 2014. godini...Tako će u utorak u 13 časova biti predstavljena...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Art-anima.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Art-anima.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.