Promocija Žute kabanice zatvara manifestaciju Dani Čarobne knjige

Izvor: Art-anima.com, 02.Okt.2013, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija "Žute kabanice" zatvara manifestaciju "Dani Čarobne knjige"

U sredu 02. oktobra 2013. godine biće upriličen sedmi i poslednji dan manifestacije "Dani Čarobne knjige" kojom je u Kulturnom centru Beograda obeleženo deset godina rada ove izdavačke kuće.

Kako su posetioci manifestacije tokom prethodnih šest dana navikli, od 18 časova je tribinski program posvećen nekom od procesa u izdavaštvu, a danas će taj segment biti posvećen lektorisanju. Na datu temu govoriće lektori Nevena Bojičić i Staša Mijić.

Od 20 časova na programu je predstavljanje romana "Žuta kabanica" Đorđa Bajića, a o knjizi će, pored autora, govoriti pisci Goran Skrobonja, Pavle Zelić i urednik Nikola Petaković.

Bajićeva nova knjiga, nakon horor romana "Ostrvo prokletih", donosi priču pisanu po ugledu na moderne kriminalističke romane, ali smeštenu u savremeni beogradski milje. Serija ubistava potresa prestonicu. Vest o smrti mladog Milana Milutinovića prošla je gotovo nezapaženo – popunila je jednu desetinu stranice u dnevnim novinama i zatim se utopila u moru sličnih tragedija koje svakodnevno potresaju glavni grad i Srbiju. Policija smatra da je mladić žrtva pljačke koja je pošla po zlu, ali advokat Boris Nastasijević misli drugačije...

Ulaz za sva dešavanja na manifestaciji "Dani Čarobne knjige" je slobodan.
 
 

Nastavak na Art-anima.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Art-anima.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Art-anima.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.