Princeza Leja neće biti digitalno oživljena

Izvor: B92, 14.Jan.2017, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princeza Leja neće biti digitalno oživljena

Producenti "Ratova zvezda" izjavili su da neće "digitalno oživeti" preminulu glumicu Keri Fišer, poznatu po ulozi princeze Leje, za buduće nastavke tog filma.

Kako prenosi AFP, pre njene smrti prošlog meseca, očekivalo se da Fišer glumi i u nastavku filma, epizodi devet, čija premijera će biti 2019. godine.

"Uveravamo naše fanove da Lukasfilm nema planove da digitalno oživi Keri Fišer kao princezu Leju. Keri Fišer je bila i biće uvek deo Lukasfilm porodice. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ona je bila naša princeza, naš general i najvažniji naš prijatelj", naveli su producenti u saopštenju.

Fišer je preminula 27. decembra u 60. godini, nekoliko dana nakon što je pretrpela snažan srčani udar tokom transatlantskog leta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Princeza Leja neće digitalno oživeti u Ratovima zvezda

Izvor: N1 televizija, 14.Jan.2017

Kompanija Lukasfilm odbacila je spekulacije u javnosti da bi nedavno preminula glumica Keri Fišer mogla da bude digitalno “vraćena u život” u budućim filmovima iz serijala Ratovi zvezda...Keri Fišer preminula je krajem prošle godine od posledica srčanog udara. Uloga princeze Leje u Ratovima...

Nastavak na N1 televizija...

Lucasfilm ne namjerava digitalno oživjeti Keri Fišer

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jan.2017, 12:31

Producenti Ratova zvijezda objavili su u subotu da neće digitalno oživjeti Keri Fišer u sljedećim nastavcima galaktičke sage...Keri Fišer umrla je u decembru od srčanog udara. Ona se sagi o Ratovima zvijezda vratila u sedmom nastavku čije je snimanje završeno u junu, a tumačila je princezu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.