Predstava inspirisana porodicom Milošević

Izvor: Beta, 14.Dec.2011, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstava inspirisana porodicom Milošević

BEOGRAD, 14. decembra 2011. (Beta) - Dokumentarni pozorišni komad "The Milosevics" (Miloševići), sa članovima porodice Slobodana Miloševića kao glavnim akterima, biće ovog vikenda predstavljen publici u američkom gradu Sijetlu nakon što je komad sa sličnim nazivom godinama izvodjen u Evropi.

Kako pišu lokalni mediji, glumci u predstavi će izgovarati rečenice koje su akteri zaista izgovarali a do kojih se došlo proučavanjem interv..

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Amerikanci prisvojili Slobinu porodicu

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Dec.2011

Pozorišni komad o Slobodanu Milošević i njegovoj porodici biće ovog vikenda predstavljen publici u američkom gradu Sijetlu nakon što je komad sa sličnim nazivom godinama izvođen u Evropi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Predstava inspirisana porodicom Milošević

Izvor: NaDlanu.com, 14.Dec.2011

BEOGRAD, 14. decembra 2011. (Beta) - Dokumentarni pozorišni komad "The Milosevics" (Miloševići), sa članovima porodice Slobodana Miloševića kao glavnim akterima, biće ovog vikenda predstavljen publici u američkom gradu Sijetlu nakon što je komad sa sličnim nazivom godinama izvodjen u Evropi......

Nastavak na NaDlanu.com...

HIT PREDSTAVA O MILOŠEVIĆIMA U AMERICI

Izvor: Kurir, 14.Dec.2011

BEOGRAD - Dokumentarni pozorišni komad "The Milosevics" (Miloševići), sa članovima porodice Slobodana Miloševića kao glavnim akterima, biće ovog vikenda predstavljen publici u američkom gradu Sijetlu pošto je komad sa sličnim nazivom godinama izvođen u Evropi...Glumci u predstavi će izgovarati...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.