Čekanju je došao KRAJ - Poznat datum premijere druge sezone Kuće zmaja (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 19:39

Čekanju je došao KRAJ - Poznat datum premijere druge sezone "Kuće zmaja" (VIDEO)

Na osnovu događaja iz knjige, očekuje se da će akcija biti uzburkana, sa bitkama zmajeva, ubistvima i uvođenjem nekoliko novih likova.

Izvršni direktor za striming i gejming kompanija HBO i Warner Bros. Discovery potvrdio je da će druga sezona serije "Kuća zmaja" imati premijeru u junu ove godine.

Prethodno je planirano da emitovanje počne u avgustu.

Druga sezona će nastaviti priču o "Vatri i krvi", koja istražuje istoriju kraljeva Targarijena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u godinama pre "Igre prestola".

Nastavak će, za razliku od prvog dela koji je imao deset epizoda, imati osam. Inače, za celu seriju očekuje se da će trajati četiri ili više sezona.

Džordž R. R. Martin navodno je pogledao prve dve epizode druge sezone, koje je opisao kao "vrlo mračne".

Naravno, teško je biti objektivan kada govorite o nečemu zasnovanom na sopstvenom radu, ali moram reći da su obe epizode zaista sjajne, iako još nisu završene. I da napomenem, veoma su mračne. Mogu da vas rasplaču. Moćne, emotivne, duboko potresne, srceparajuće. Baš ono što volim - rekao je Martin, a prenosi Varajeti.

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.