Izvor: SEEcult.org, 23.Sep.2013, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak razumu

Prateći program 47. BITEF-a u Muzeju Jugoslovenske kinoteke, inspirisan filmom “Povratak razumu” Mena Reja (Man Ray), svojevrsni je osvrt na 20. vek, koji će podsetiti publiku od 25. do 27. septembra na to šta su radili, čime su se bavili, o čemu su sanjali i protiv čega su se tada ljudi borili.

Nastavak na SEEcult.org...






Povezane vesti

Program "Bitef na filmu" od sutra u Kinoteci

Izvor: Blic, 24.Sep.2013, 13:08

U Muzeju Jugoslovenske kinoteke sutra počinje "Bitef na filmu", tradicionalni prateći program Bitefa, koji i ove godine uređuje Vera Konjović...Ciklus traje od 25. do 27. septembra, ovoga puta pod nazivom "Povratak razumu", što je i naslov prvog filma na programu, francuske produkcije iz 1923. godine..."Uveliko...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.