Pomocija knjige Marka Pogačara na festivalu Krokodil

Izvor: Blic, 11.Jun.2015, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomocija knjige Marka Pogačara na festivalu "Krokodil"

Promocija knjige “Ili ti ili svjetlo” hrvatskog pesnika Marka Pogačara, koja će se održati 13. juna, u okviru letnjeg književnog festivala "Krokodil", isped Muzeja istorije Jugoslavije, sa početkom u 20 časova.

Knjiga “Ili ti ili svjetlo” (Kontrast izdavaštvo) predstavlja izbor Pogačareve poezije iz njegove četiri do sada objavljene pesničke knjige, a u zbirku je uključena i nekolicina njegovih do sada neobjavljivanih pesama, koje su izdvojene u zaseban ciklus.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Napomenuli bismo da je ovaj izbor sačinio sam autor, koji će prisustvovati ovoj beogradskoj promociji, a u prilogu vam šaljemo njegovu fotografiju i naslovnu stranicu zbirke.

Marko Pogačar rođen je 1984. godine u Splitu. Objavio je četiri knjige pesama, tri knjige eseja i knjigu kratkih priča. Urednik je u književnom časopisu Quorum i dvonedeljniku za kulturna i društvena zbivanja Zarez. Nagrađivan je za poeziju, prozu i esejistiku, a tekstovi su mu prevođeni na tridesetak jezika.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.