Pomerili koncert zbog bolesti pevača: Scorpions, ipak, 10. juna u Beogradu (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 08.Dec.2017, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomerili koncert zbog bolesti pevača: "Scorpions", ipak, 10. juna u Beogradu (VIDEO)

Nemački hard rok bend "Scorpions", koji je trebalo da nastupi 7. decembra u Štark areni, stiže u Srbiju 10. juna naredne godine.

Bend se, kako stoji na sajtu Arena , još jednom izvinjava zbog odlaganja prvobitno zakazanog koncerta usled bolesti pevača i veoma se raduju susretu sa publikom iz Srbije i regiona. Pored Srbije odloženi su i njihovi koncerti u Ostavi i Ljubljani.

>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

U više od 50 godina dugoj karijeri, jedna od najpoznatijih nemačkih grupa, prodala je preko 100 miliona albuma i opravdano se nalazi u "Rock and Roll" Holu slavnih. Proglašeni za "heroje hevi metala" i "ambasadore roka", osvajali su brojne nagrade, uključujući dve "World Music Awards" i više "Echo" nagrada.

Njihove pesme "Still loving you" , "Wind of Change" i "Send me and Angel" postali su vanvremenski hitovi koji se i dan danas vrte na brojnim radio stanicama ali i pored neverovatnog uspeha ovih balada, Scorpions su prvenstveno hard rok bend koji donosi žestoku energiju na sceni pesmama kao što su "Rock You Like An Hurricane", "Blackout", "Dynamite"...



Pedeset godina je prošlo od kad su tinejdžeri Klaus Meine, Rudolf Šenker i Matias Jabs lutali ulicama Hanovera koji se budio iz posleratne paralize, noseći svoje intrumente i pojačala. Za ovih 50 godina, postali su najuspešniji nemački rock bend.

Veliki broj grupa među kojima su Smashing Pumpkins, Green Day, Korn kao i System Of A Down, obrađivalo je hitove Scorpionsa. Pesma "Rock You Like An Hurricane" do danas je doživela više od 150 obrada raznih muzičara.

Izraziti karijeru u ciframa benda kao Scorpions gotovo je nemoguća misija. Međutim, jedan broj treba spomenuti a to je više od 100 miliona prodatih albuma do danas što čini ovaj bend najuspešnijim rok bendom kontinentalne Evrope.

Ulaznice, kupljene za njihov koncert, važe za novi datum.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Scorpions ipak pred leto u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 08.Dec.2017

Koncert grupe Scorpions, koji je trebao da se održi 7.decembra 2017, pomeren je na 10. jun 2018. u Štark Areni...Ulaznice koje su kupljene za decembarski termin važe za novi datum...Scorpions se još jednom izvinjavaju zbog odlaganja prvobitno zakazanog koncerta, usled bolesti pevača, i veoma se...

Nastavak na BalkanRock.com...

Odloženi koncert grupe Scorpions biće održan 10. juna

Izvor: N1 televizija, 08.Dec.2017

Koncert nemačkog hard rok benda Scorpions, koji je trebalo da bude održan 7. decembra u Štark Areni, pomeren je na 10. jun 2018. godine...Kako se navodi na sajtu Štark Arene, ulaznice koje su kupljene za decembarski termin važe za novi datum...Izvor: YouTube/ScorpionsVEVO..Podsetimo, zbog bolesti...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.