Pol Meskal glumi u filmu koji će se snimati više od 20 godina

Izvor: B92, 27.Avg.2023, 08:10

Pol Meskal glumi u filmu koji će se snimati više od 20 godina

Pol Meskal će naredne dve decenije provesti uz reditelja Ričarda Linklatera na snimanju filma "Merrily We Roll Along".

Film je adaptacija istoimenog mjuzikla koji je napravio Stiven Sondheim, a sam mjuzikl je adaptacija brodvejske predstave koju su napisali Džordž S. Kaufman i Mos Hart.

"Merrily We Roll Along" prati troje prijatelja koji pokušavaju da se probiju u industriji zabave, a radnja je ispričana u obrnutom hronološkom redosliedu.

"Mislim da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ću narednih 20 godina žaliti za odlukama koje sam napravio u nekim scenama, a druge ću zaboraviti i onda se kasnije setiti: ‘Ovo smo snimali u 2035. godini!’ To je ludo", rekao je Meskal.

Linklater veruje da će snimanje filma "Merrily We Roll Along" biti komplikovanije od snimanja Boyhooda, na kojem je radio od 2002. do 2013. godine.

"Ovo su jako različiti filmovi, samo koriste istu longitudinalnu pripovednu tehniku. Priče su jednostavno drugačije. Osim toga, Boyhood se snimao svake godine kako bismo prikazali prirodan protok vremena, dok će se Merrily snimati devet puta u 20 godina, tako da imamo razmak od dve godine između svakog snimanja", otkrio je Linklater.

Osim na filmu Merrily We Roll Along, Meskal trenutno radi i na Gladijatoru 2, a ove godine ćemo ga moći gledati u filmovima Foe i All of Us Strangers.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.