Počinje treći Sea Dance festival

Izvor: B92, 14.Jul.2016, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje treći Sea Dance festival

Više od 20.000 turista iz oko 50 zemalja, preko 100 izvođača, uz čak 200 međunarodnih predstavnika medija dolaze u Crnu Goru radi trećeg "Sea Dance" festivala koji će biti održan od 14. do 16. jula na budvanskoj plaži Jaz.

Prvi kamperi su već pristigli na Jaz, a festivalske kapije otvoriće će se od 19 sati, a organizatori najavljuju više od 100 izvođača na sedam festivalskih bina i muzičkih zona.

"Sea Dance" će otvoriti jedan od najpopularnijih producenata >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << današnjice "Skrillex", a publiku očekuju i britanska grupa "Hurts", kultni londonski sastav "Stereo MCs", belgijska đ zvezda Lost Frequencies, techno mag Jeff Mills, višenagrađivani južnoafrički house đ Black Coffee, kao i muzička liderka grupe "Faithless" - Sister Bliss sa đ setom.

Među izvođačima su i ruski di-džej duo Filatov & Karas koji je remiksom "Dont be so shy" osvojio svet, te pionir ambijentalne elektronske muzike, Banco de Gaia.

I ove godine popularna bas muzika na Jazu će imati neke od najznačajnijih predstavnika, a pored Skrillexa, tu je i njegov jedini pravi naslednik Zomboy, ali i otac drum"n"bass pravca, Andy C, legenda londonske scene Goldie, ali još i plejada igrača iz prve lige, kao što su Sub Focus & MC ID, Shy FX ft. MC Stamina, Cartoon, My Nu Lang & Dread MC i drugi.

Publika će uživati i uz muziku nekih od najboljih regionalnih bendova i muzičara kao što su S.A.R.S, Who See, Marčelo, Marko Nastić, Mladen Tomić, Miš Sunshine, Lea Dobričić, Gillerz i brojni drugi.

Dnevne ulaznice na kapijama festivala koštaće 25 evra.

Svakog dana posetioci će moći da prate dnevni program do 18 časova kada je planirana pauza, i priprema programa za večernji deo nastupa.

U 19 časova kapije se otvaraju za večernji program, a zatvaraju se u tri sata posle ponoći.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.