Pesma iz Brilijantina najprodavanija pesma iz filma

Izvor: TvojPortal.com, 25.Apr.2011, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pesma iz Brilijantina najprodavanija pesma iz filma

25.04.2011.  Izvor: Mc Portal
Duet Olivije Newton-John i Johna Travolte "You're The One That I Want" iz filma Brilijantin snimljenog 1978. godine najprodavanija je filmska pesma u Velikoj Britaniji, objavio je BBC-jev Radio 2 svoje istraživanje.


Na drugom je mestu pjesma "Love Is All Around" koju je grupa Wet Wet Wet obradila za film Četiri venčanja i sahrana 1994. godine.
BBC je u istraživanju prikupio podatke o prodaji pesama snimljenih isključivo za film.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << /> Treći je Stevie Wonder i njegova "I Just Called To Say I Love You" iz filma Žena u crvenom. Sledi Bryan Adams i pesma "Everything I Do" snimljena za Robina Hooda: Princa lopova iz 1991. godine sa Kevinom Costnerom, a na petom mestu je "Summer Nights", još jedna pesma iz Brilijantina.

muzikafilmBrilijantin

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.