Pen zbunjen ulogom u Drvu života

Izvor: B92, 22.Avg.2011, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pen zbunjen ulogom u ''Drvu života"

Oskarovac Šon Pen izjavio je da mu nije jasna njegova uloga u filmu Terensa Malika ''Drvo života" (The Tree of Life) koji je na ovogodišnjem festivalu u Kanu dobio Zlatnu palmu.

Pen je, u intervjuu listu ''Figaro", rekao da je posle rada na ovom ostvarenju koje je podelilo i kritiku i publiku ostao ''zbunjen i razočaran".

Glumac je kritikovao neobičnu strukturu filma i rekao da mu nije jasno zašto mu je bila ponuđena uloga.

''Scenario je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najbolji koji sam ikada pročitao, ali nisam mogao da pronađem istu emociju na velikom platnu", rekao je on.

''Jasnija i konvencionalnija narativna linija bi, po mom mišljenju, pomogla filmu, a ne bi umanjila njegovu lepotu i uticaj".

''Iskreno, još uvek pokušavam da razumem šta sam ja tražio tamo i šta je trebalo da dodam. Štaviše, sam Teri mi nikada nije jasno objasnio moju ulogu", zaključio je glumac.

Šon Pen je, međutim, naglasio da preporučuje film svima koji u bioskop odu bez prethodnih ubeđenja.

''Drvo života" izazvalo je podjednako i aplauze i zvižduke na premijeri u Kanu, a jedan bioskop u Konektikatu istakao je upozorenje na blagajni gledaocima da neće vraćati pare ako izađu usred projekcije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šona Pena zbunila uloga (VIDEO)

Izvor: S media, 22.Avg.2011

Oskarovac Šon Pen izjavio je da mu nije jasna njegova uloga u filmu Terensa Malika "Drvo života" koji je na ovogodišnjem festivalu u Kanu dobio Zlatnu palmu...Šon Pen je, u intervjuu listu "Figaro", rekao da je posle rada na ovom ostvarenju koje je podelilo i kritiku i publiku ostao "zbunjen i razočaran"...Šonu...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.