Peća i vuk u drugom ciklusu koncerata za decu

Izvor: Beta, 18.Mar.2014, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peća i vuk u drugom ciklusu koncerata za decu

BEOGRAD, 18. marta 2014. (Beta) - Beogradska filharmonija organizuje od 19. do 31. marta drugi ciklus koncerata za decu u tekućoj sezoni, a učenicima od prvog do četvrtog razreda biće predstavljena simfonijska bajka "Peća i vuk" Sergeja Prokofjeva.

Svakog radnog dana od 10.00 do 12.00 učestvovaće orkestar pod upravom dirigenta Milana Nedeljkovića, a u ulozi naratora biće radijski voditelj Dragan Ilić.

Očekuje se da će u drugom delu ciklusa Beogradske filharmonije >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << za decu učestvovati 4.500 učenika.

Deci će biti predstavljeni zvuci gudačkih instrumenata, klarineta, flaute, horne, timpana i fagota, kojima su u bajci "Peća i vuk" dočarani glasovi ljudi i životinja.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

BGF za školarce

Izvor: SEEcult.org, 19.Mar.2014, 04:02

Beogradska filharmonija najavila je od 19. do 31. marta ciklus koncerata za decu - školarce od prvog do četvrtog razreda, za koje je pripremila simfonijsku bajku “Peća i vuk” Sergeja Prokofjeva. Uz dirigenta Milana Nedeljkovića, BGF će tu bajku izvoditi svakog radnog dana od 10 i 12 časova....

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.