Pank na filmu - revija filmskih ostvarenja u Kinoteci

Izvor: N1 televizija, 17.Jan.2017, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pank na filmu" - revija filmskih ostvarenja u Kinoteci

Filmska revija "Pank na filmu" biće prikazana od sutra, 18. januara, do nedelje 22. januara u Muzeju Jugoslovenske kinoteke, saopštila je ta ustanova.

Filmovi će biti prikazivani u terminima od 18h i 21h, a publika će videti devet filmova, navodi se u najavi.

U sredu od 18h na programu je film o britanskoj pank rok sceni i odlomcima iz filma "Jubilej", dok će od 21h biti emitovan "Pank Rok Film" u režiji Dona Letsa.

U četvrtak su na programu film "Sid >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i Nensi" u režiji Aleksa Koksa i "Pank" režija Teda Hejmsa, dok će u petak biti prikazani "Žestok momak" u režiji Džeka Hazana i Dejvida Mingeja, i "Tečno nebo" Slava Cukermana.

U subotu su na repertoaru "Zaplenjivač" Aleksa Koksa i "Vrana 2: Grad anđela" režisera Tima Poupa, dok će u nedelju biti emitovani filmovi "Jubilej" u režiji Dereka Džarmana i "Legende panka i Nju Vejva".

Ciklus filmova organizuju Jugoslovenska kinoteka i Dejan D. Marković. Cena ulaznice je 150 dinara.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Ciklus filmova Pank na filmu u Jugoslovenskoj kinoteci

Izvor: Story, 17.Jan.2017

Jugoslovenska kinoteka i Dejan D. Marković pripremili su ciklus filmova pod nazivom "PANK na filmu". Program je na repertoaru od srede 18. januara do nedelje 22. januara, u dvorani "Dinko Tucaković".

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.