Paćino glumi lovca na naciste u seriji rađenoj po istinitom događaju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Feb.2020, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paćino glumi lovca na naciste u seriji rađenoj po istinitom događaju

Slavni američki glumac Al Paćino, prvi put u svojoj, više od pet decenija dugoj glumačkoj karijeri, igra u TV seriji koju od prikazuje Amazon Prajm Video.

Radnja serije 'Hanters' smeštena je u Njujork 1977. Priča prati Mejera Ofermana kojeg igra Paćino, koji je vođa grupe lovaca na naciste koji je preživeo holokaust.

On otkriva da u Sjedinjenim Državama u tajnosti žive stotine visokih nacističkih zvaničnika koji planiraju da uspostave Četvrti Rajh. Zadatak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 'lovaca' je da ih 'izvuku' iz njihovih skloništa i privedu pravdi.

Serija je nadahnuta istinitom pričom i posvećena je pokojnoj baki tvorca serije Dejvida Vejka, koja je preživela holokaust.

"Nikada dosad nisam snimao seriju od 10 epizoda. Dakle, to je nešto poput 12-satnog filma", rekao je Rojtersu Paćino, koji u aprilu navršava 80 godina.

Paćino je na ovogodišnjoj dodeli Oskara nominovan za najbolju sporednu mušku ulogu u filmu "Irac".

Redatelj serije Dejvid Vejl želeo je da ispripovijeda priču svoje bake, njena iskustva iz rata o kojima mu je govorila dok je bio dete.

"Ovo je svojevrsno 'ljubavno pismo' mojoj baki", rekao je Vejl.. "Želeo sam preneti njenu priču sledećoj generaciji i podučiti ljude o holokaustu kako bismo sprečili da se tako nešto ikada više ponovi".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.