POKUPIO JE SVE NAGRADE: Kad pogledate ovaj KRATKI film reći ćete - DAJEM OTKAZ! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2019, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKUPIO JE SVE NAGRADE: Kad pogledate ovaj KRATKI film reći ćete - DAJEM OTKAZ! (VIDEO)

Mučno i istinito.

Ovaj film će obesmisliti postojanje mnogih ljudi. Emotivan film od sedam minuta El Empleo ("Zaposlenje") je ručno je nacrtan vodenim bojama i na bizaran način beleži savremene norme o produktivnosti kroz život jednog čoveka koji je krenuo na posao. Režirao ga je Santijago "Bou" Graso . Video se oslanja na jednostavnu ilustrovanu estetiku kako bi ispleo kompleksnu priču o društvu i ulogu čoveka u njemu.

Priča prati "običnog" čoveka kroz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegovu svakodnevicu na putu za posao. Ipak, dolazi do neočekivanog obrta koji narativu daje novu težinu i okupira pažnju gledalaca. Otkad je objavljen 2008. godine, film je osvojio nagrade po celom svetu upravo zbog svoje sposobnosti da ispita velike modele društvenog života koje uzimamo zdravo za gotovo.

Da vam ne kvarimo, odvojite 6 minuta i razmislite o svom životu:

El Empleo / The Employment from opusBou on Vimeo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.