Ovo je najsmešnija scena iz serije Sajnfeld: Jedva sam je snimio od smeha VIDEO

Izvor: B92, 31.Avg.2023, 16:04

Ovo je najsmešnija scena iz serije "Sajnfeld": "Jedva sam je snimio od smeha" VIDEO

Kultna televizijska serija "Sajnfeld" imala je 180 epizoda, a glavni glumac je otkrio koja je to scena koju je bilo najteže snimiti.

Na pitanje koju scenu je bilo najteže snimiti bez smeha, Sajnfeld je prokomentarisao da je to scena u kojoj poručnik Bukman, ljuti policajac u biblioteci koga igra Filip Bejker Hol, ispituje o knjizi Reverb of Cancer koju navodno nije vratio i postaje još bešnji kada sazna da u stanu nema ni kapi instant kafe.

Epizoda iz treće sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << maštovito se zove "Biblioteka".

"Bilo je tako smešno da me je ispitivao u mom stanu o knjizi. Stalno sam umirao od smeha. Dakle, ta scena koju vidite na kraju je oko osam različitih ponavljanja. Uzeli smo delove koji su bili u redu i spojili ih jer sam mnogo puta zabrljao“, rekao je Sajnfeld za AV Club.

Sledeća dosetka je niz rečenica koje će dugo ostati u sećanju mnogih obožavalaca:

"Pa, da ti kažem nešto, smešni dečko. Znaš onaj mali pečat? Onaj na kome piše Njujorška javna biblioteka? Pa, možda tebi ne znači ništa, ali meni mnogo znači. Naravno, samo napred; smej se ako želiš. Video sam momke poput tebe ranije. Šminker. Praviš scenu. Kršiš konvenciju."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Džeri Sajnfeld otkrio koju scenu „Sajnfelda“ nisu mogli da snime bez smeha

Izvor: Piplmetar.rs, 01.Sep.2023, 03:30

Bilo je mnogo smešno, tvrdi Džeri Sajnfeld .. Foto: Tanjug/AP/Willy Sanjuan/Invision. .. Seriju „Sajnfeld“ mnogi širom sveta obožavaju, a brojne replike se i dan danas rado prepričavaju.. Na pitanje koju scenu je bilo najteže snimiti bez smeha, autor ovog ostvarenja i...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.