Ove hit serije i filmovi stižu na Netflix u septembru VIDEO

Izvor: B92, 31.Avg.2023, 21:39

Ove hit serije i filmovi stižu na Netflix u septembru VIDEO

Avgust je doneo bogat novi sadržaj na Netfliks, a ova popularna platforma se pobrinula i da jesen počne kako treba. Sjajni filmovi i serije dolaze u septembru, a mi smo odabrali neke od njih

Top Boy, treća sezona

Početkom meseca, odnsno 3. septembra, stiže treća sezona serije Top Boy. Dušan, Sali i ostatak ekipe Summerhouse vraćaju se u poslednjoj sezoni serije. Ova britanska kriminalistička drama prati moćne dilere droge dok nastavljaju potragu za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << novcem i moći. Triler za treću sezonu nagoveštava dosta dramatičnih situacija.

Virgin River, peta sezona

3. septembra stiže prvi deo pete sezone Virgin Rivera. "Mel se prilagođava drugačijem ritmu života, Džek radi na razvoju svog posla, a grad se suočava sa novim pretnjama dok tajne počinju da isplivavaju na površinu“, navodi se u rezimeu nove sezone.

Seksualno vaspitanje, četvrta sezona

Mnogima omiljena tinejdžerska serija privodi se kraju četvrtom sezonom, koja izlazi 21. septembra.

"Nakon zatvaranja odeljenja u srednjoj školi Murdejl, Otis i Erik se sada suočavaju sa novim izazovom: prvim danom na koledžu Cavendish Sikth Form College. Otis je nervozan zbog otvaranja svoje nove klinike, dok se Erik nada da više neće biti gubitnici. Ali Kevendiš je kulturni šok za sve studente Moordalea - mislili su da su progresivni, ali ovaj koledž je na drugom nivou.

U SAD, Mejv živi svoj san na prestižnom Univerzitetu Volas, gde joj predaje kultni pisac Tomas Moloj. Otis žudi za njom, dok se prilagođava da ne bude jedino dete kod kuće ili jedini terapeut u kampusu…” zvanični je sinopsis poslednje sezone.

Voleti ponovo

Romantična komedija sa Prijankom Čoprom Džonas i Semom Hjuanom u glavnim ulogama stiže na Netfliks 2. septembra. Radnja prati Miru Rej koja, tugujući za pokojnim verenikom, šalje poruku na njegov stari broj mobilnog telefona, ne znajući da je to sada Robov broj.

Novinar Rob bio je dirnut njenim porukama. Rob ima zadatak da napiše profil megazvezde Selin Dion, koja igra samu sebe u ovom filmu, i traži od nje pomoć da zaista upozna Miru i osvoji njeno srce.

Čast izviđača: Tajni dosijei izviđača Amerike

Preživeli, uzbunjivači i stručnjaci govore o višedecenijskom zataškavanju slučajeva seksualnog zlostavljanja izviđača Amerike. Dokumentarac takođe prati napore uzbunjivača da postignu pravdu protiv onoga što je nekada bila jedna od najomiljenijih i najpouzdanijih američkih institucija. Dokumentarac stiže 6. septembra.

Ljubav na prvi pogled

Adaptiran po romanu Dženifer E. Smit, romantični film prikazuje dvoje mladih ljudi koji se zaljubljuju na noćnom letu između Njujorka i Londona. Romantični film stiže na Netfliks sredinom meseca, 15. septembra.

Deca Špijuna: Armagedon

Porodični film stiže 22. septembra. "Kada deca najvećih svetskih tajnih agenata nesvesno pomognu moćnom programeru igara da oslobodi kompjuterski virus koji mu daje kontrolu nad svojom tehnologijom, oni sami moraju da postanu špijuni da spasu svoje roditelje i svet“, stoji u sinopsisu filma. Glavne uloge tumače Gina Rodriguez, Zachari Levi, Everli Carganilla, Connor Esterson i drugi.

Čudesna priča o Henriju Šećeru

Pred kraj meseca, 27. septembra stiže film Vesa Andersona. Prvo će biti premijerno prikazan na Venecijanskom filmskom festivalu. Radnja filma javnosti nije mnogo poznata, ali se zna da se radi o bogatašu koji saznaje za gurua koji vidi bez očiju, a zatim kreće da savlada veštine varanja u kockanju.

Nigde

Španski film sa Anom Kastiljo i Tamar Novas u glavnim ulogama stiže na Netfliks 29. septembra. Priča o trudnoj ženi koja beži iz svoje prenaseljene i nemilosrdne domovine, ali njeni problemi se nastavljaju kada ostane sama na moru sa ograničenim resursima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.