Ova vest obradovala je ceo Balkan: Novi Džejms Bond se snima u ovom gradu!

Izvor: BKTV News, 31.Jul.2017, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova vest obradovala je ceo Balkan: Novi "Džejms Bond" se snima u ovom gradu!

Novi nastavak franšize o Džejmsu Bondu snimaće se u Hrvatskoj, prenose mediji.

Film se temelji na knjizi "Never Dream of Dying" Rejmonda Bensona, ima radni naslov "Shatterhand", a Danijel Krejg boriće se ovaj put protiv slepog negativca.

Producenti su bili besni kad je gradonačelnik otkrio da se u Dubrovniku traže lokacije za snimanje, prenosi "Hina".

Druge očekivane lokacije na kojima bi film trebalo da se snimi uključuje jug Francuske i Japan. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Premda je ranije rekao da bi "radije polomio ruke nego ponovno snimao film o Bondu", 49-godišnji Krejg opet se vraća ulozi slavnog tajnog agenta.

U novoj epizodi Bond se bori protiv slepog genijalnog kriminalca koji stoji u pozadini zločinačke organizacije zvane Unija.

Radnja počinje na jugu Francuske policijskim napadom na francuski filmski studio koji krene u pogrešnom smeru i završi se ubistvima nedužnih ljudi.

Agent 007 počinje vezu s filmskom zvezdom Tilin Minjon za čijeg se supruga ispostavi da je povezan s Unijom.

Slavni agent ima podvodni bliski susret sa smrću, juri poljima Korzike, neočekivano susreće starog prijatelja, a na kraju se obračunava sa slepim negativcem.

Scenaristi veruju da će film biti sjajan nastavak "Spektre" i nadaju da će snimanje početi u Hrvatskoj pred kraj godine.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.