Ova izjava je zabolela čuvenog muzičara: Sviđaš mi se, ali ovo je užasno

Izvor: B92, 09.Feb.2016, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova izjava je zabolela čuvenog muzičara: "Sviđaš mi se, ali ovo je užasno"

Slavna pevačica Bijonse održala je petanestominutni šou na poluvremenu “Superboula“ i otela “svetla pozornice“ frontmenu Coldplay-a, Krisu Martinu.

Kako piše britanski “Gardijan“ u intervjuu za magazin “Roling Stoun“ Kris je otkrio kako je jednom prilikom dobio “nogu“ od poznate pevačice.

Muzičar je jednom prilikom u studiju ponudio Bijonse pesmu “Hook up“, ali ona ga je pristojno odbila. Kako je objasnio Martin na “veoma simpatičan način“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
“Stvarno mi se sviđaš, ali ovo je užasno“, kazala je Bijonse.

Coldplay i Bojonse ipak su sarađivali na poslednjem albumu britanskog benda “A Head Full of Dreams“ koji se trenutno nalazi na vrhu top lista širom sveta nakon promocije u poluvremenu “Superboula“.

Krist Martina je pre par godina odbio i legendarni pokojni muzičar Dejvid Bouvi koji je rekao: “Moraćeš još da radiš i učiš, jer ovo je jako loše“.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.