Otkriveni novi detalji o povratku Samante u Seks i grad: Glumica imala posebne uslove

Izvor: B92, 07.Jun.2023, 19:31

Otkriveni novi detalji o povratku Samante u "Seks i grad": Glumica imala posebne uslove

Povratak legendarne Samante Džouns u spin-off seriju "Seksa i grada" oduševila je fanove koji nestrpljivo čekaju početak druge sezone.

Autorka "Seksa i grada" Kendis Bušnel za časopis Variety otkrila je nove detalje o povratku Kim Katral, nakon što je glumica u maju potvrdila da se vraća u ulozi Samante.

Podsetimo, Katral će se nakratko pojaviti u samo jednoj sceni u zadnjoj epizodi druge sezone, u kojoj obavlja telefonski poziv s Keri Bredšou (Sara Džesika >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Parker).

Autorka serije je otkrila da se Samantin veliki trenutak događa tokom vožnje automobilom.

"Njen lik predstavljao je puno slobode za žene. I mislim da su obožavatelji jako uzbuđeni zbog njenog povratka, čak i ako je to samo jedna scena u autu", izjavila je.

Šta se još sme znati o velikom povratku najkontroverznijeg lika u seriji?

"Mislim da će biti jako dobro, sudeći prema isečcima koje sam videla. Uzbuđena sam", dodala je Bušnel.

Podsetimo, iznenadni povratak Samante dolazi nakon što je glumica odbila da glumi u spin-offu zbog svađe s koleginicama.

"Nisam htela da kompromitujem ono što mi je serija značila. Put napred činio se jasnim", izjavila je prošle godine za Variety.

Katral, koja je glumila u svih šest sezona "Seksa i grada" i njegova dva spin-off filma, imala je dva uslova za svoj povratak. Novu scenu snimila je bez ikakvih interakcija s bivšim koleginicama Sarom Džesikom Parker, Kristin Dejvis i Sintijom Nikson, s kojima je već godinama u svađi.

Osim toga, tražila je da kada bude snimala tu jednu scenu, na setu ne bude reditelj Majkl Patrik King, koji je inače vrlo blizak sa Sarom Džesikom Parker.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Samanta iz serije "Seks i grad" se udavala tri puta, a konačnu sreću našla je kraj ovog čoveka

Izvor: B92, 08.Jun.2023, 11:14

Svetsku slavu stekla je ulogom čuvene Samante u seriji "Seks i grad", od tada me prestaje da privlači pažnju...Za sve ljubitelje kulte serije "Seks i grad", vest da se vraća na male ekrane Samanta, obradovala je mnoge. Glumica Kim Katrač (66) je za povratak u seriju imala posebne zahteve o kojima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.