Otkrivena dugo čuvana tajna filma The Mask of Zorro: Spilberg je Banderasu uputio proročke reči

Izvor: B92, 31.Jul.2023, 18:00

Otkrivena dugo čuvana tajna filma "The Mask of Zorro": Spilberg je Banderasu uputio proročke reči

Za Antonija Banderasa, uloga u filmu "The Mask of Zorro" iz 1998. godine je bila prekretnica u karijeri jer mu je otvorila vrata Holivuda, ali je pamti po još jednoj stvari.

U nedavnom intervjuu za Yahoo Entertainment, gluamc se prisetio razgovora sa Stivenom Spilbergom, koji je bio izvršni producent filma.

"Stiven Spilberg mi je tokom snimanja rekao: Ovo je verovatno jedan od poslednjih vesterna koji je snimljen na način na koji su se snimali vesterni u starim vremenima, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << s pravim konjima, gde je sve stvarno, s pravim borbama mačevima, bez CGI-ja”, izjavio je glumac.

Banderas je takođe otkrio kako je Spilberg uspeo da predvidi budućnost. "Zatim mi je rekao: Stvari će se promeniti. Promeniće se, i to brzo. Tako da treba da budeš ponosan na ovaj film", otkrio je Banderas. "I jesam, ponosniji sam sada nego što sam bio za vreme snimanja. Mislim da tada nisam bio svestan uticaja koji će imati film.”

Spilbergova izjava se na kraju pokazala tačnom jer je danas teško zamisliti veliki blokbaster u kojem nije korišćen CGI.

Na pitanje bi li hteo ponovo da glumi Zoroa, Banderas je otkrio da je otvoren za ulogu, ali ovaj put bi hteo da glumi lik mentora, poput Entonija Hopkinsa, koji predaje masku Zoroa svom nasledniku.

"Ako dođe do toga, super. A ako ne dođe, znate, uvek će tu biti drugi filmovi", rekao je Banderas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Banderas otkrio tajnu filma "The Mask of Zorro"

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Avg.2023, 11:34

Za Antonija Banderasa, uloga u filmu "The Mask of Zorro" iz 1998. godine je bila prekretnica u karijeri jer mu je otvorila vrata Holivuda, ali je pamti po još jednoj stvari.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.