Film i serije

Banderas otkrio tajnu filma "The Mask of Zorro"

Banderas otkrio tajnu filma "The Mask of Zorro"
Foto: Screenshot/Instagram | Banderas otkrio tajnu filma "The Mask of Zorro"

Za Antonija Banderasa, uloga u filmu "The Mask of Zorro" iz 1998. godine je bila prekretnica u karijeri jer mu je otvorila vrata Holivuda, ali je pamti po još jednoj stvari.

U nedavnom intervjuu za Yahoo Entertainment, gluamc se prisjetio razgovora sa Stivenom Spilbergom, koji je bio izvršni producent filma.

"Stiven Spilberg mi je tokom snimanja rekao: Ovo je vjerovatno jedan od posljednjih vesterna koji je snimljen na način na koji su se snimali vesterni u starim vremenima, s pravim konjima, gdje je sve stvarno, s pravim borbama mačevima, bez CGI-ja", izjavio je glumac.

Banderas je takođe otkrio kako je Spilberg uspio da predvidi budućnost. 

"Zatim mi je rekao: Stvari će se promijeniti. Promijeniće se, i to brzo. Tako da treba da budeš ponosan na ovaj film", otkrio je Banderas. 

"I jesam, ponosniji sam sada nego što sam bio za vrijeme snimanja. Mislim da tada nisam bio svjestan uticaja koji će imati film.”

Spilbergova izjava se na kraju pokazala tačnom jer je danas teško zamisliti veliki blokbaster u kojem nije korišćen CGI.

Na pitanje bi li hteo ponovo da glumi Zoroa, Banderas je otkrio da je otvoren za ulogu, ali ovaj put bi hteo da glumi lik mentora, poput Entonija Hopkinsa, koji predaje masku Zoroa svom nasledniku.

"Ako dođe do toga, super. A ako ne dođe, znate, uvek će tu biti drugi filmovi", rekao je Banderas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije