Otkriven originalni kraj filma Kad je Hari sreo Sali

Izvor: B92, 24.Feb.2024, 16:18

Otkriven originalni kraj filma "Kad je Hari sreo Sali"

Podrazumeva se da romantične komedije publici pruže srećan završetak, ali reditelj Rob Reiner otkrio je da to skoro nije bio slučaj sa filmom "Kad je Hari sreo Sali".

Ova omiljena komedija iz 1989. godine prati likove, koje tumače Bili Cristal i Meg Rajan, tokom dvanaest godina u kojima pokušavaju da održe platonsko prijateljstvo, a da pritom ne dozvole da im rastući osećaji jedno prema drugome stanu na put.

Naravno, stvari ne idu baš prema planu, i na kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << filma Hari priznaje svoju ljubav Sali, nakon čega se venčavaju 12 godina nakon njihove prve rasprave o tome da li muškarci i žene mogu biti prijatelji.

Govoreći u emisiji "Who’s Talking with Chris Wallace" na CNN-u, reditelj filma je priznao da se njegova lična romantična prošlost počela prelivati u priču sa filma.

"Bio sam u braku deset godina", rekao je. Bio sam sam deset godina i nisam mogao da shvatim kako ću ikada biti s bilo kim, i to je dovelo do stvaranja filma", objasnio je reditelj.

Rajner se razveo od prve supruge Peni Maršal 1981. godine, te je proveo deceniju kao samac, što je gotovo dovelo do toga da film završi mnogo ozbiljnijim tonom, piše FarOut Magazine.

Međutim, sudbina je htela drugačije, Rajner je upoznao fotografkinju Mišel Singer tokom produkcije filma i venčali su se iste godine kada je popularni film imao premijeru.

Da nije bilo tih srećnih okolnosti Hari i Sali možda nikada ne bi doživeli srećan kraj na ekranu.

"Upoznao sam je dok smo pravili film i promenio sam završetak", priznao je Rajner.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.