Izvor: Danas, 09.Feb.2022, 15:00

Održan sastanak gradonačelnika Novog Sada i ambasadora Slovačke

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i ambasador Slovačke Fedor Rosoha ocenili su danas na sastanku; održanom u Gradskoj kući, da su odnosi Srbije i Slovačke tradicionalno prijateljski i stabilni, što omogućava da se na nivou lokalnih samouprava realizuju dobri zajednički projekti, između ostalog i na polju privrede.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

VUČEVIĆ ODRŽAO SA AMBASADOROM SLOVAČKE REPUBLIKE: Odnosi dve zemlje su tradicionalno stabilni i prijateljski (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2022

Ambasador Rosoha čestitao je Novom Sadu preuzimanje titule Evropske prestonice kulture...Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sastao se sa ambasadorom Slovačke Republike u Republici Srbiji Nj.E. Fedorom Rosohom u Gradskoj kući. Zvaničnici su ocenili da je dosadašnja saradnja bila izuzetno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.