Određen nov datum koncerta Nika Kejva u Beogradu: U ovom trenutku to je najbolja odluka

Izvor: B92, 08.Apr.2020, 14:08

Određen nov datum koncerta Nika Kejva u Beogradu: "U ovom trenutku to je najbolja odluka"

Beogradski koncert Nika Kejva, koji je bio zakazan za 4. jun 2020, biće održan 15. maja 2021. godine u Štark areni, a sve kupljene ulaznice važiće i za novi datum

''Doneli smo odluku da odložimo Nik Kejv i Bed Sids evropsku i britansku turneju. Duboko razočarani, to nam u ovom trenutku izgleda kao najbolja odluka kako bismo vas sve sačuvali i kako biste bili sigurni koliko god je to moguće“, objavljeno je na oficijelnoj Fejsbuk stranici Nik Kejva i Bed Sidsa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Nik Kejv je na svom blogu naveo da slobodno vreme u izolaciji koristi da osmisli sve detalje turneje koja prati izlazak albuma „Ghosteen“ i da će koncerti biti jedno neverovatno iskustvo.

U tekstu, Nik Kejv savetuje publiku kako da kvalitetno i pametno iskoristi izolaciju i da prekrate vreme kako bi se što pre približili novim datumima koncerata.

''Postoje različite forme angažovanja, dostupne svima nama. Mejl prijatelju koji živi daleko, telefonski razgovor sa članovima porodice, ljubazna reč komšiji, molitva za one koji rade na prvoj liniji fronta. Ovi jednostavni gestovi mogu da ujedine svet šireći ljubav okolo, povezujući sve nas“, navodi Kejv.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.