Objavljen prvi trejler za film sa Jelenom Gavrilović u produkciji Amazon Prime

Izvor: B92, 09.Okt.2023, 12:09

Objavljen prvi trejler za film sa Jelenom Gavrilović u produkciji Amazon Prime

Objavljen je prvi trejler za britanski film "Gassed Up" u produkciji Amazon Prime Video u kome jednu od uloga tumači srpska glumica Jelena Gavrilović, koja u filmu ima značajnu transformaciju u odnosu na to kako je publika navikla da je vidi, saopštili su producenti.

U pitanju je akcioni triler reditelja Džordža Amponsa, nominovanog za nagradu BAFTA, koji će biti prikazan prvo na festivalu BFI London Film Festival, a zatim se očekuje premijera 2024. godine u Londonu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Scenario su napisali Arči Medoks i Taz Skajlar, a pored Jelene Gavrilović, glavne uloge tumače Stiven Odubola, Skajlar, pevačica Mej Miler, Heri Pinero i mnogi drugi.

Film prati 20-godišnjeg Eša (Odubola), koji pokušava da zaradi novac za svoju 14-godišnju sestru i pošalje majku na rehabilitaciju, ali biva uhvaćen u lanac organizovanog kriminala koji vodi mladi i harizmatični migrant (Skajlar).

"Gassed Up" su producirali Rupert Preston i Ed Caffrei iz Sunrise Films i duo "Boiling Point" Bart Ruspoli i Hester Ruof iz Ascendant Foks.

Ostali producenti su dugogodišnji saradnici Stefan Džabart i Vard Trouman iz Bromanticsa. U kreativnom timu su i direktor fotografije Štefan Čupek ("Guns Akimbo") i montažeri Ričard Ketrid ("Dečak zvani Božić") i Kristofer Dikens ("Milioner iz blata"). Sunrise Films upravlja međunarodnim pravima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Objavljen prvi trejler za britanski film „Gassed Up“ sa Jelenom Gavrilović

Izvor: Danas, 09.Okt.2023

Objavljen je prvi trejler za britanski film “Gassed Up” u produkciji Amazon Prime Video u kome jednu od uloga tumači naša Jelena Gavrilović, koja u filmu ima značajnu transformaciju u odnosu na to kako je publika navikla da je vidi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.